Workshops/Seminars

Help uw kind online te groeien!

Help uw kind online te groeien! Voel je niet meer schuldig en neem de leiding over het digitale welzijn van uzelf en het gezin. De GOLINTL Foundation draagt oplossingen aan om kinderen, tieners en volwassenen te laten gedijen in het digitale tijdperk. Wetenschappelijk onderbouwd, maar toch eenvoudig en pragmatisch om te helpen bij het ontwikkelen van een gezond en duurzaam digitaal gedrag. Via workshops en seminars (ja ook online! ;) helpen we opvoeders en ouders van kinderen in de basisschoolleeftijd om kinderen door de digitale wereld te navigeren. Zonder te suggereren om bv het gamen totaal te verbieden en realistisch advies om hen te helpen zich zeker te voelen over hoe ze de lichamelijke gezondheid van hun kind, het geestelijk welzijn en het online gedrag het beste kunnen ondersteunen.

Onderwerpen die aan bod komen: 1. Waarom kinderen de online wereld boeiend vinden en hoe ze hun schermtijd kunnen beheren 2. Een eenvoudige (en realistische) formule om gezonde schermtijd-limieten voor kinderen te bepalen op basis van basisbehoeften. 3. Waarom ouders het goede voorbeeld moeten geven en de leiding moeten nemen. De problematiek rond de hedendaagse online verslaving wordt volgens ons nog behoorlijk onderschat. Technologie brengt ons fantastisch mooie oplossingen maar doet ons ook vaak afsluiten van die prachtige wereld om ons heen. Ben jij een onderwijzer of ouder die dit thema belangrijk vindt? Vraag dan een gratis brainstorm sessie of coaching gesprek aan.

In meerdere onderzoeken is overmatige schermtijd in verband gebracht met schoolproblemen, woede, agressie, frustratie, depressie en andere emotionele problemen. Overmatige stimulatie zorgt ervoor dat kinderen een slechte focus hebben en de mentale energie uitput, wat vaak leidt tot explosief gedrag. Gedragsproblemen kunnen ook ontstaan ​​door: – minder tijd voor menselijke interactie met familie, vrienden en ook de natuur – minder tijd besteden aan andere activiteiten die meer ontspannend zijn, zoals; knutselen, tekenen en lezen, wat je weer kan helpen omgaan met frustraties – minder tijd voor plezier, zoals in de speeltuin met vrienden – slaapverstoring, wat stemmingsstoornissen en cognitieve problemen kan veroorzaken – gebrek aan fysieke activiteit, wat ook weer van invloed kan zijn op de stemming


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/wmgsnl/domains/golintl.com/public_html/wp-content/themes/the-theme/page.php on line 75

Doneren

Op dit moment zijn we druk bezig met de voorbereiding van een nieuw GOLINTL concept: De Zevari Club! Een dag waar kinderen sport en spel kunnen ontdekken en er voor ouders diverse workshops worden aangeboden over hoe om te gaan met schermtijd. In samenwerking met regionale ondernemers en uw donaties kunnen wij dit scholen GRATIS aanbieden.

0

50%

100%

Hiermee kunnen wij

1

Evenement organiseren

500

Gezinnen helpen om een gezonde relatie met schermtijd te krijgen


Zij gingen u voor