Over ons

wat we doen

De GOLINTL Foundation wil bewustwording creëren wat betreft de gevaren van de hedendaagse online samenleving. We informeren over het risico van tijdverspilling en hoe dat (persoonlijke) doelen en het zelfbeeld negatief kan beïnvloeden. Het echte leven gaat voorbij terwijl men naar een scherm staart.

Wij promoten campagnes om deze boodschap te ondersteunen en organiseren events om mensen samen te brengen, vooral gericht op de minder gelukkigen/bedeelden in onze samenleving. Bij de events betrekken we het lokale onderwijs en bieden daarbij een educatief programma aan. Iemand helpen is volgens ons een betere manier van aandacht krijgen dan een like op je social post ;-) Get OffLine IN To Life!

Ben je een bedrijf, vrijwilliger of onderwijzer die dit thema belangrijk vindt? Maatschappelijke verantwoordelijkheid is de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden. Onze missie is om mensen te helpen om meer controle en inzicht te krijgen op de invloeden van de online samenleving. Om een goede balans te krijgen tussen het online en offline gedrag. De bedrijven om ons heen creëren online technologie vaak zo gemaakt dat je brein onbewust gemanipuleerd wordt er zoveel mogelijk tijd door te brengen. Uiteraard brengt online technologie ons ook gemak, we zijn er ook zeker niet tegen! We willen dat het wel een extensie voor de mens wordt en niet je leven gaat bepalen en/of negatief beïnvloed. Laat je smartphone niet jou dag bepalen en zet je notificaties uit! Bepaal zelf wanneer je iets wil bekijken of opzoeken. Bepaal je grenzen zodat je genoeg tijd hebt voor de ontwikkeling van jezelf als persoon samen met de mensen in de echte wereld om je heen.

Iemand anders helpen zorgt voor de mooiste aandacht die er is

Iets bijdragen op een goede doelen event

In samenwerking met bedrijven en het regionale onderwijs organiseren we events gericht op mensen die wat minder geluk hebben (gehad) in onze samenleving. Denk hierbij aan eenzame ouderen, kinderen uit gezinnen onder de armoede grens, minder validen of nieuwkomers in onze maatschappij.

We zijn altijd op zoek naar bedrijven of inspirerende personen die zich wil inzetten om dit thema onder de aandacht brengen. De problematiek rond de hedendaagse online verslaving wordt volgens ons nog behoorlijk onderschat. Technologie brengt ons fantastisch mooie oplossingen maar doet ons ook vaak afsluiten van die prachtige wereld om ons heen.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/wmgsnl/domains/golintl.com/public_html/wp-content/themes/the-theme/page.php on line 75

Doneren

Op dit moment zijn we druk bezig met het organiseren van tuinfeesten waar (eenzame) ouderen als "special guest" voor uitgenodigd worden. Met elke 20 euro kunnen we weer iemand op een gezellige dag trakteren!

0

50%

100%

Hiermee kunnen wij

1

Tuinfeest organiseren

500

Ouderen een geweldige dag bezorgen!


Zij gingen u voor