Over ons

wat we doen

De GOLINTL Foundation wil bewustwording creëren wat betreft de gevaren van de hedendaagse online samenleving. We informeren over het risico van tijdverspilling en hoe dat (persoonlijke) doelen, het onderhouden van (diepgaande) relaties en het zelfbeeld negatief kan beïnvloeden. Het echte leven gaat voorbij terwijl men naar een scherm staart.

De problematiek rond de hedendaagse online verslaving wordt volgens ons nog behoorlijk onderschat. Technologie brengt ons fantastisch mooie oplossingen maar doet ons ook vaak afsluiten van die prachtige wereld om ons heen. Ben jij een onderwijzer of ouder die dit thema belangrijk vindt? Vraag dan een gratis brainstorm sessie of coaching gesprek aan. Stuur een e-mail naar lets@golintl.com en ontdek wat wij voor je kunnen betekenen!

We bieden workshops en coaching aan voor ouders. Heeft het gezin nog een goede relatie met technologie in deze hedendaagse online wereld? Net als een atleet die rust nodig heeft na zijn training heeft het brein ook rust nodig zodat het op een goed niveau kan blijven presteren. Hoe voeden we onze kinderen op in deze high tech wereld? Leer een gezonde routine aan voor het gebruik van online apparaten, je focus en aandacht terug te krijgen en hoe je een actieve houding kan aanhouden tegenover de kinderen. Een GOLINTL coach helpt je de juiste tools en inzichten te krijgen. Naast voorlichting, educatieve programma's en coaching promoten we in samenwerking met bedrijven campagnes om onze boodschap te ondersteunen en organiseren events om mensen samen te brengen, vooral gericht op de minder gelukkigen/bedeelden in onze samenleving. Bij de events betrekken we het lokale onderwijs en bieden daarbij een educatief programma aan. Get OffLine IN To Life!

Iemand anders helpen zorgt voor de mooiste aandacht die er is

Iets bijdragen op een goede doelen event

In samenwerking met bedrijven en het regionale onderwijs organiseren we events gericht op mensen die wat minder geluk hebben (gehad) in onze samenleving. Denk hierbij aan eenzame ouderen, kinderen uit gezinnen onder de armoede grens, minder validen of nieuwkomers in onze maatschappij.

We zijn altijd op zoek naar bedrijven of inspirerende personen die zich wil inzetten voor het goede doel en onze missie willen ondersteunen. Wil jij je sociale gezicht laten zien? Iemand helpen zorgt voor de mooiste aandacht die er is, beter dan een like op je social media post ;)


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/wmgsnl/domains/golintl.com/public_html/wp-content/themes/the-theme/page.php on line 75

Doneren

Op dit moment zijn we druk bezig met de voorbereiding van een nieuw GOLINTL concept: De Zevari Club! Een dag waar kinderen sport en spel kunnen ontdekken en er voor ouders diverse workshops worden aangeboden over hoe om te gaan met schermtijd. In samenwerking met regionale ondernemers en uw donaties kunnen wij dit scholen GRATIS aanbieden.

0

50%

100%

Hiermee kunnen wij

1

Evenement organiseren

500

Gezinnen helpen om een gezonde relatie met schermtijd te krijgen


Zij gingen u voor