Deprecated: Functie wp_make_content_images_responsive is sinds versie 5.5.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/wmgsnl/domains/golintl.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 5453
Blog

Zevari Club

Ontdek je natuur!

De Zevari Club is een nieuw concept van de GOLINTL Foundation waar kinderen op spelende wijze kunnen ontdekken welke manieren van bewegen ze leuk vinden. Wat ligt ze wel of wat juist niet? Bewegen is zeer belangrijk voor ons lichaam, helemaal in een tijd waar onze aandacht gemakkelijk gevangen wordt door technologie. Dit zorgt juist voor een passieve houding tegenover bewegen en dit zit eigenlijk helemaal niet in onze natuur!

Voor de gezondheid van ons brein is het ook heel belangrijk om nieuwe dingen te blijven ontdekken. Dingen doen die je nog nooit eerder deed, dingen waarvoor je moeite moet doen. Kinderen zitten van nature in die nieuwsgierige modus. Ze willen de wereld ontdekken en leren begrijpen. Ze zijn heel geïnteresseerd in alles wat ze nog niet kennen en ze zijn ook niet te beroerd om daar moeite voor te doen.

In juni 2023 organiseren we daarom een Zevari Club editie op het terrein van Tuincentrum Overvecht Beemster. Naast veel sport en spel, zijn er leuke activiteiten op het gebied van onze eigen natuur, lichaamsbewustzijn en gezond eten ­čÖé
Ook voor ouders en opvoeders zijn er workshops over hoe om te gaan met schermtijd, en wat voor invloed heeft de hedendaagse technologie op ons lijf en brein?

In samenwerking met regionale scholen, sportverenigingen, digitaal welzijn coaches & speciale surprise acts maken we er een inspirerende, energieke dag van!
Helpt u ons mee dit mogelijk te maken?
In aanloop naar het event bieden we de mogelijkheid om een GRATIS workshop bij u op school te plannen voor de ouders en opvoeders. Mail naar lets@golintl.com, ovv. Zevari club. voor meer informatie!